P3212736-2.jpg

Olen Katri Gruner.

Perustin Match By K:n, sillä halusin luoda ihmisläheisen vaihtoehdon parisuhteen löytämiseksi. Ihmisten auttaminen on kutsumukseni.

Sydänten yhdistäminen on lähtenyt “harrastuksena” omasta ystäväpiiristäni. Ensimmäiset kaverini, joissa näin potentiaalin sopia toisilleen, ovat tänä päivänä keskenään onnellisesti naimisissa.

“Katri on sydän Match By K:n takana. Katri on asiakkaillemme elämänmyönteinen ja kannustava voima. Hän saa kenet tahansa uskomaan itseensä! Itseensä luottava ihminen pystyy tuomaan itsestään parhaan version esille myös jännittävissä, uusissa tilanteissa.”

Katrilla on aito halu auttaa ihmisiä löytämään elämänkumppaninsa ja hän elää täysin Match By K arvojen mukaisesti; avoimesti, avarakatseisesti ja ennakkoluulottomasti.

Katri on uransa aikana motivoinut tuhansia ihmisiä uskomaan itseensä ja pääsemään tavoitteisiinsa.


Jonna Lehtosaari

Jonna toimii Match by K:n asiantuntija ja on koulutukseltaan ratkaisukeskeinen psykoterapeutti. Jonnan ammattitaito näkyy matchausprosessissa ja lisäksi hän tarjoaa asiakkaillemme henkilökohtaista valmennusta. Valmennuksen teemana voi olla esimerkiksi itsetunto-ongelmat, jännitys, aikaisemmat ihmissuhteet, sekä hylätyksi tulemisen tunteen käsittely. Jonnan valmennuksen avulla voit aloittaa uuden parisuhteen ilman menneisyyden painolastia.
Hänen helposti lähestyttävä persoonansa tekee Jonnan kanssa keskustelusta rentoa ja helppoa. Hän on urallaan auttanut menestyksekkäästi jo satoja asiakkaita henkisen hyvinvoinnin parantamisessa.

Voit jättää Jonnalle viestin alla olevalla kaavakkeella.


Mihin Match By K uskoo?

Match By K uskoo, että meissä kaikissa on potentiaalia löytää oma sielunkumppanimme, jos annamme sille mahdollisuuden ja katsomme maailmaa avarakatseisesti.

Uskomme, että samankaltaiset arvot auttavat meitä löytämään oikeita ihmisiä ympärillemme. Samalla uusien ihmisten avarakatseinen kohtaaminen voi olla innostavaa ja tuoda elämään paljon iloa.

Keskitymme siihen, että asiakkaamme löytävät itselleen kaikista sopivimmat henkilöt, sillä emme halua hukata arvokasta aikaasi.

Arvostamme jokaista ihmistä ja otamme huomioon eri elämäntilanteet.

 

Mietityttääkö jokin palveluissamme? Ota yhteyttä!