Back to All Events

Sinkkunaisten intensiiviryhmä


  • Valmennustila 21 Liiketie Helsinki, 00730 Finland (map)

Asiakkaiden toiveesta

Sinkkunaisten intensiiviryhmä

Kenelle:

Sinkkunaisten intensiiviryhmä on tarkoitettu yli 35-vuotiaille naisille, jotka ovat olleet sinkkuja yli kahden vuoden ajan. Ryhmän naisia yhdistää toive pysyvästä parisuhteesta ja mahdollisesti lapsista. Ryhmään otamme 10 samassa elämäntilanteessa olevaa naista.
Ryhmän tarkoitus on toimia motivoivana ja voimauttavana kokemuksena sen jäsenille.

HUOM! Puolet paikoista jo varattu (päivitetty 6.8)

Milloin:

Ryhmä kokoontuu kolme kertaa ja jokaisen tapaamisen kesto on 2h. Keskitymme jokaisella kerralla erilaisiin teemoihin ja keskustelemme tunteista näiden teemojen ympärillä. Keskustelua vetävät erityistason psykoterapeutti Jonna Lehtosaari, sekä deittipalvelu Match by K:n perustaja ja deittailun ammattilainen Katri Gruner.

4.9 klo.18-20 Teema: Yksinäisyys ja yksin jäämisen pelko

18.9 klo.18-20 Teema: Toiveena oma perhe

2.10 klo.18.20 Teema: Kriteerini parin valinnassa ja kuinka vedän puoleeni oikeanlaisia miehiä?

Missä:

Intensiiviryhmä kokoontuu Helsingin Tapanilassa Match by K:n valmennustilassa osoitteessa Liiketie 21 vanhassa tunnelmallisessa puutalossa. Paikalle pääset helposti joko julkisilla (Tapanilan juna-asemalta n.500m) ja vieressä on ilmainen parkkipaikka.

Miksi suosittelemmme:

Koetko yksinäisyyttä ja surua yksin olemisesta? Tunnetko, että läheistesi on vaikeaa ymmärtää tunteita, joita käyt läpi?

Sinkkunaisten intensiiviryhmässä pääset jakamaan ajatuksiasi muiden ryhmäläisten kanssa ja saat apua myös alan ammattilaisilta, jotka vastaavat kysymyksiisi. Ryhmässä voit kertoa tuntemuksiasi avoimesti ihmisille, jotka ymmärtävät mistä puhut ja pääset tutustumaan samassa elämäntilanteessa oleviin naisiin. Jokaisen kerran jälkeen osallistujat saavat vapaaehtoisen kotitehtävän, jonka tarkoitus on auttaa elämänkumppanin löytymisessä.
Tarjoamme osallistujille myös pientä purtavaa ja juotavaa.

Huomioithan, että odotamme osallistujilta sitoutumista kaikkiin kolmeen tapaamiseen. Otamme ryhmään 10 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Saat maksun jälkeen viestin, jossa on vahvistus osallistumisestasi. Suljemme ilmoittautumisen, kun 10 paikkaa on täytetty, jonka jälkeen voit ilmoittautua jonopaikalle.

Intensiiviryhmän hinta

Osallistumismaksu 147€ (sis. alv) maksetaan alla olevasta linkistä. Voit peruuttaa osallistumisesi ja palautamme rahat 15.8 asti. Tämän jälkeen emme palauta osallistumismaksua, mutta voit antaa paikkasi eteenpäin.

Lisätietoa ryhmästä saat osoitteesta katri@matchbyk.fi