Back to All Events

Treenitreffit 18.10 | Helsinki

Haluaisitko tavata liikunnallisen kumppanin?

Match by K:n Treenitreffit kokoaa yhteen jo kolmatta kertaa liikunnasta kiinnostuneita sinkkuja! Tapahtuma on tarkoitettu kaiken kuntoisille - tärkeintä on, että liikunta on sinulle mieluisa tapa viettää vapaa-aikaa. Treenatessa jännitys hellittää ja voit olla oma luonnollinen itsesi. Ehkäpä löydät tapahtumasta elämääsi uuden treenikaverin!

Milloin: Perjantaina 18.10 klo.18-20
Missä: Tapanilan Urheilukeskus, Erätie 3, Helsinki
Hinta: 34,90€ (sis.alv)

Otamme Treenitreffeille ilmoittautumisjärjestyksessä 15 naista ja 15 miestä. Ohjelmassa on yhteinen kuntopiiri, jossa pääset samalla tutustumaan muihin osallistujiin. Treenin voit vetää leikkimielisesti tai haastaa itseäsi tosissaan.
Jokainen osallistuja saa nimilapun ja henkilökohtaisen numeron. Tapahtuman lopussa voit halutessasi jättää Match by K:n kautta yhteystietosi sinua kiinnostavalle kanssatreenaajalle. Eikä kukaan kiellä vaihtamasta numeroita jo paikan päällä!

Varaa paikkasi Treenitreffeille alla olevasta painikkeesta. Päivitämme osallistujatilanteen tapahtuman sivuille ja ilmoittautuminen sulkeutuu, kun kaikki paikat on varattu.

Varaustilanne 15.10

Naiset 9/12
Miehet 10/12