Back to All Events

+45 Sinkkunaisten intensiiviryhmä


+45 Sinkkunaisten intensiiviryhmä

“Tämä ryhmä oli vielä paljon parempi, mitä osasin kuvitella!”
(Asiakaspalaute ensimmäiseen intensiiviryhmään osallistuneelta)

KENELLE:

+45 Sinkkunaisten intensiiviryhmä on tarkoitettu yli 45-vuotiaille naisille, jotka ovat olleet sinkkuja yli kahden vuoden ajan. Ryhmän naisia yhdistää toive pysyvästä parisuhteesta. Tähän ryhmään otamme 7 samassa elämäntilanteessa olevaa naista.
Ryhmän tarkoitus on toimia motivoivana ja voimauttavana kokemuksena sen jäsenille.

MILLOIN:

Ryhmä kokoontuu kolme kertaa ja jokaisen tapaamisen kesto on 2h. Keskitymme jokaisella kerralla erilaisiin teemoihin ja keskustelemme tunteista näiden teemojen ympärillä. Keskustelua vetävät erityistason psykoterapeutti Jonna Lehtosaari, sekä deittipalvelu Match by K:n perustaja ja deittailun ammattilainen Katri Gruner.

9.10 klo.18-20 Teema: Yksinäisyys ja yksin jäämisen pelko

16.10 klo.18-20 Teema: Merkityksellisyyden tunne - kuka olen juuri nyt?

23.10 klo.18.20 Teema: Kriteerini parin valinnassa ja kuinka vedän puoleeni oikeanlaisia miehiä?

MISSÄ:

Intensiiviryhmä kokoontuu Helsingin Tapanilassa Match by K:n valmennustilassa osoitteessa Liiketie 21 vanhassa tunnelmallisessa puutalossa. Paikalle pääset helposti joko julkisilla (Tapanilan juna-asemalta n.500m) ja vieressä on ilmainen parkkipaikka.

MIKSI SUOSITTELEMMME:

Koetko elämässäsi yksinäisyyden tunnetta? Onko sinulle tunne, että haluat löytää rakkauden elämääsi?

Sinkkunaisten intensiiviryhmässä pääset jakamaan ajatuksiasi muiden ryhmäläisten kanssa ja saat apua myös alan ammattilaisilta, jotka vastaavat kysymyksiisi. Ryhmässä voit kertoa tuntemuksiasi avoimesti ihmisille, jotka ymmärtävät mistä puhut ja pääset tutustumaan samassa elämäntilanteessa oleviin naisiin. Jokaisen kerran jälkeen osallistujat saavat vapaaehtoisen kotitehtävän, jonka tarkoitus on auttaa elämänkumppanin löytymisessä.
Tarjoamme osallistujille myös pientä purtavaa ja juotavaa.

Huomioithan, että odotamme osallistujilta sitoutumista kaikkiin kolmeen tapaamiseen. Otamme ryhmään 7 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Saat maksun yhteydessä infokirjeen, jossa on vahvistus osallistumisestasi. Suljemme ilmoittautumisen, kun kaikki paikat ovat täytetty, jonka jälkeen voit ilmoittautua jonopaikalle.

INTENSIIVIRYHMÄN HINTA

Osallistumismaksu 147€ (sis. alv) maksetaan alla olevasta linkistä.


Lisätietoa ryhmästä saat osoitteesta katri@matchbyk.fiEarlier Event: September 4
Sinkkunaisten intensiiviryhmä
Later Event: October 18
Treenitreffit 18.10 | Helsinki