Viimeinen kesä sinkkuna -iltavalmennus, Helsinki
Aug
29
5:00 PM17:00

Viimeinen kesä sinkkuna -iltavalmennus, Helsinki

Viimeinen kesä sinkkuna -valmennus

Meillä on ilo kertoa, että kesäkuussa järjestetty valmennus uusitaan elokuussa kysynnän vuoksi! Kuuntelimme palautteen ja kehitimme valmennusta entistä paremmaksi.

Tässä Tuijan palaute kesäkuun valmennuksesta:

“Vastaanotto oli hyvin lämmin ja toi mukavaa tunnelmaa, kun tarjolla oli skumppaa ja pientä purtavaa. Se rentoutti selvästi porukkaa. Oli ihana, että puhujia oli useita ja kaikki oli erilaisia, koska se toi värikkyyttä siihen iltaan. Aiheet olivat tärkeitä ja kaikki te olitte niin superhyviä tyyppejä ja teillä selvästi synkkasi keskenään. Meininki oli mukavan leppoisa ja rento.” / Tuija, HKI

Viimeinen kesä sinkkuna -valmennus on tarkoitettu sinulle, joka olet valmis jättämään sinkkuelämällesi jäähyväiset. Kolmen tunnin valmennuksen avulla opit, kuinka teet itsestäsi oikean rakkausmagneetin!

Tämä voi todella olla viimeinen kesäsi sinkkuna… JOS oikesti niin haluat! Mutta se vaatii ehkä muutosta myös omassa ajattelussasi!

Haluaisitko siis tietää kuinka…

  • Teet kiinnostavaan ihmiseen lähtemättömän vaikutuksen?

  • 5 tapaa, joilla teet itsestäsi toisen silmissä houkuttelevan ja vastustamattoman?

  • Kommunikoit tavalla, joka vangitsee kuulijan huomion sinuun?

Kurssilla opit myös

  • Miksi ihastut aina siihen ihmiseen, joka ei ole sinusta kiinnostunut (tai toisin päin).

  • Millainen ihminen juuri SINULLE sopii?

  • Miten voit muuttaa epävarmuutesi itseluottamukseksi ja tutustua kehen tahansa, missä tahansa!


Sinua valmentamassa ovat oikeat rakastumisen ja ihmissuhteiden huippuammattilaiset. Valmennus koostuu kolmesta osasta

Alkupuhe: Miksi juuri sinuun kannattaa tutustua?

Katri Gruner, Match by K:n perustaja ja matchmaker

Tee vaikutus silmän räpäyksessä: Vinkit koukuttavaan kommunikaatioon. Ilmeet, eleet, puhe ja keho. Näillä vinkeillä jäät takuulla mieleen!

Petra Alijärvi, kommunikaatiovalmentaja


Kuinka parannan mahdollisuuksiani kohdata juuri minulle sopivan kumppanin?

Jonna Lehtosaari, psykoterapeutti ET, parineuvoja


Ajankohta: Torstai 29.8. 2019 klo.17.00-20.00

Missä: Ammattijohtaja.fi -valmennustila, Malminkaari 5, 4krs, 00700 HELSINKI. Huom. Käynti ja ovisummeri sisäpihan puolella!

Valmennusillan hinta: 94€ euroa, jos ostat paikkasi 15.8 mennessä! Sen jälkeen normaalihinta 109€ (sis alv)

3h:n valmennus pitää sisällään inspiroivia puheenvuoroja, oivalluksia itsestäsi ja tekniikoita, joiden avulla voit houkutella rakkauden elämääsi. Ei kannata jättää tätä tilaisuutta käyttämättä!
Tule nauttimaan mukavasta illasta kuplivan ja pienen iltapalan merkeissä. Mukaan mahtuu 20 ensimmäistä, joten varaa paikkasi heti!

Varmista paikkasi nyt, jotta tämä TODELLA on viimeinen kesäsi sinkkuna!

Lisätiedot valmennuksesta:
KATRI GRUNER | KATRI@MATCHBYK.FI | P.+3584578753445


View Event →
Sinkkunaisten intensiiviryhmä
Sep
4
to Oct 2

Sinkkunaisten intensiiviryhmä

Asiakkaiden toiveesta

Sinkkunaisten intensiiviryhmä

Kenelle:

Sinkkunaisten intensiiviryhmä on tarkoitettu yli 35-vuotiaille naisille, jotka ovat olleet sinkkuja yli kahden vuoden ajan. Ryhmän naisia yhdistää toive pysyvästä parisuhteesta ja mahdollisesti lapsista. Ryhmään otamme 10 samassa elämäntilanteessa olevaa naista.
Ryhmän tarkoitus on toimia motivoivana ja voimauttavana kokemuksena sen jäsenille.

HUOM! Puolet paikoista jo varattu (päivitetty 6.8)

Milloin:

Ryhmä kokoontuu kolme kertaa ja jokaisen tapaamisen kesto on 2h. Keskitymme jokaisella kerralla erilaisiin teemoihin ja keskustelemme tunteista näiden teemojen ympärillä. Keskustelua vetävät erityistason psykoterapeutti Jonna Lehtosaari, sekä deittipalvelu Match by K:n perustaja ja deittailun ammattilainen Katri Gruner.

4.9 klo.18-20 Teema: Yksinäisyys ja yksin jäämisen pelko

18.9 klo.18-20 Teema: Toiveena oma perhe

2.10 klo.18.20 Teema: Kriteerini parin valinnassa ja kuinka vedän puoleeni oikeanlaisia miehiä?

Missä:

Intensiiviryhmä kokoontuu Helsingin Tapanilassa Match by K:n valmennustilassa osoitteessa Liiketie 21 vanhassa tunnelmallisessa puutalossa. Paikalle pääset helposti joko julkisilla (Tapanilan juna-asemalta n.500m) ja vieressä on ilmainen parkkipaikka.

Miksi suosittelemmme:

Koetko yksinäisyyttä ja surua yksin olemisesta? Tunnetko, että läheistesi on vaikeaa ymmärtää tunteita, joita käyt läpi?

Sinkkunaisten intensiiviryhmässä pääset jakamaan ajatuksiasi muiden ryhmäläisten kanssa ja saat apua myös alan ammattilaisilta, jotka vastaavat kysymyksiisi. Ryhmässä voit kertoa tuntemuksiasi avoimesti ihmisille, jotka ymmärtävät mistä puhut ja pääset tutustumaan samassa elämäntilanteessa oleviin naisiin. Jokaisen kerran jälkeen osallistujat saavat vapaaehtoisen kotitehtävän, jonka tarkoitus on auttaa elämänkumppanin löytymisessä.
Tarjoamme osallistujille myös pientä purtavaa ja juotavaa.

Huomioithan, että odotamme osallistujilta sitoutumista kaikkiin kolmeen tapaamiseen. Otamme ryhmään 10 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Saat maksun jälkeen viestin, jossa on vahvistus osallistumisestasi. Suljemme ilmoittautumisen, kun 10 paikkaa on täytetty, jonka jälkeen voit ilmoittautua jonopaikalle.

Intensiiviryhmän hinta

Osallistumismaksu 147€ (sis. alv) maksetaan alla olevasta linkistä. Voit peruuttaa osallistumisesi ja palautamme rahat 15.8 asti. Tämän jälkeen emme palauta osallistumismaksua, mutta voit antaa paikkasi eteenpäin.

Lisätietoa ryhmästä saat osoitteesta katri@matchbyk.fi

View Event →