Näillä kriteereillä asiakkaamme etsivät juuri NYT treffikumppania!

NAISET

 • 25-28 vuotias, puhelias ja iloinen nainen, joka huolehtii ulkonäöstään! Mielellään jonkinlainen koulutus tai ainakin tietää mitä haluaisi tulevaisuudessa tehdä. Asuu PK seudulla. Pitää pitkistä ja urheilullisista miehistä! Perhe haaveena joskus tulevaisuudessa.
 • 25-30 vuotias maanläheinen ja rauhallinen nainen, jonka unelmien mies on “rauhallinen ja kiltti karhu”, jolla pysyy vasarakin kädessä! Yhteinen tekeminen voisi olla esim mökkeily, saunaillat kavereiden kesken ja lautapelit. Ei ulkonäkökriteereitä. Perhe haaveena tulevaisuudessa.
 • 25-32 vuotias sosiaalinen ja empaattinen nainen. Luonnollisuus ehdoton plussa! On kiinnostunut maailman menosta ja seuraa asioita. Keskustelutaitoinen ja sanavalmis. Mies kasvissyöjä/vegaani, joten kiva jos ideologiat kohtaavat!
 • 28-35 vuotias avoin ja ennakkoluuloton nainen, joka hyväksyy erilaisuuden. Nainen pitää järkevistä keskusteluista ja on kiinnostunut maailman menosta. Tykkää liikkua omaksi iloksi. Ei ulkonäkökriteereitä.
 • 32-36 vuotias nainen, joka on itsenäinen ja rehellinen. Antaa tilaa ja ottaa toiset huomioon. Pitää rauhallisesta miehestä, jolla asiat kunnossa elämässään. Harrastukset voisivat liittyä vaikka matkusteluun, kulttuuriin, liikuntaan ym. Ei erityisiä ulkonäkökriteereitä. Oma perhe tulevaisuudessa ok.
 • 38-42 vuotias nainen, joka on rohkea ja itsevarma. Hän arvostaa asioissa laatua, lukee ja seuraa maailman asioita. Rakastaa myös reissaamista ja ulkoilua! Ei lapsia nyt eikä tulevaisuudessa, lemmikit sen sijaan ovat ok.
 • 38-45 vuotias lyhyehkö nainen, joka pitää tummista ja tulisista miehistä! Hän pitää matkustelusta, ruoanlaitosta ja kaikenlaisesta liikkumisesta. Omat lapset ok. Ei tulevaisuudessa enää lisää.
 • 35-45 vuotias nainen, jolle Tampereelle matkustaminen ei ole ongelma. Mieskin on avoin matkustamaan PK-seudulle. Nainen mielellään iloinen, puhelias ja pitää itsestään huolta. Omat lapset ok. Mielellään koiraihminen tai ainakin hyväksyy koiran elämäänsä.

 

MIEHET

 • 25-30 vuotias mies, jolla perusterveet elämäntavat (ei tupakoi). Miehelle on tärkeää liikunta ja perhe ja hän asuu PK-seudulla. Mielellään rohkea ja kiltti mies, joka puhuu ja pussaa! Yli 175cm.
 • 28-30 vuotias mies, joka asuu on kiinnostunut omasta ja muiden hyvinvoinnista. Hän arvostaisi empaattista ja itsevarmaa naista. Tärkeää on myös eettiset arvot. Perus liikunnallinen herrasmies. Lemmikit ok, toiveena yhteinen perhe tulevaisuudessa.
 • 27-32 vuotias “kunnollinen suomalainen mies” . Hän on leikkimielinen, huumorintajuinen ja kokeilunhaluinen! Mies tykkäisi yhtä lailla laittaa kotona ruokaa, kuin mennä vaikkapa ex tempore museovisiitille tai Escape Roomiin. Perhe joskus  tulevaisuudessa haaveissa, mutta ei vielä lähivuosina.
 • 26-35 vuotias pitkä mies, jolla on liikunnallinen elämäntapa. Hän osaa keskustella, on valmis sitoutumaan ja arvostaa itsensä kehittämistä. Ehdoton plussa, jos viihtyy vauhdikkaiden menopelien ratissa!!! Oma perhe unelmana.
 • 25-33 vuotias koiraihminen. Urheilullisuudesta plussaa. Haluaa touhuta yhdessä, eikä vain kököttää sisällä. Mies osaa olla myös yksin ja hänellä on myös omat harrastukset. Pitää matkustelusta ja seikkailusta! Ei mielellään lapsia, mutta tulevaisuudessa vahva ehkä.
 • 30-35 vuotias mukava ja parhaimmassa tapauksessa kokkaustaitoinen mies! Hän pitää perus arjesta ja viihtyy perheen kanssa. MIelellään PK-seudulla asuva. Lapset ei ongelma.
 • 33-43 vuotias räiskyvästä naisesta kiinnostuva mies, jolla on hyvät käytöstavat ja oma tahto. Hän tietää kuka on ja mitä haluaa, eikä koe menestyvää naista uhkana. Hän ei juokse baareissa joka viikonloppu, vaan viihtyy hyvin myös esim. mökillä tai matkoilla. Yhteisiä harrastuksia voisi olla myös laskettelu tai tennis.

TUNNISTITKO KUVAUKSESTA ITSESI TAI YSTÄVÄSI?

RIITTÄÄ KUN JÄTÄT MEILLE NIMESI JA SÄHKÖPOSTIOSOITTEESI – ME OTAMME SINUUN YHTEYTTÄ (VASTAAMME 24H SISÄLLÄ MA-PE)!