Deittipalvelu Match By K
Cart 0

474A3418+%281%29.jpg

Hei sinä, 

oletko yli 25-vuotias ja haluaisit löytää parisuhteen?

Hyvä! Unelmoitko,

✓ että kumppanin löytäminen olisi helpompaa?

✓ että sinulla ja hänellä olisi yhteisiä mielenkiinnon kohteita ja samanlainen elämäntyyli? 

✓ että treffikumppanillasi olisi samanlaiset toiveet ja odotukset kuin sinulla tulevaisuuden suhteen?

Kiitos, että tulit tänne.

Match by K tarjoaa henkilökohtaista matchmakingiä, sekä sinkuille suunnattuja tapahtumia ja valmennuksia.

 
 
Katri_Gruner.jpg

Tervetuloa löytämään juuri sinulle sopiva treffikumppani avullani.

Olen Katri Gruner. Ammattini on matchmaker, eli työni on auttaa samanhenkisiä ihmisiä löytämään toisensa ja valmentaa ihmisiä onnistumaan paremmin rakkaudessa.

Haluan myös auttaa sinua, joka olet epävarma tai et tiedä kuinka voisit lähestyä sopivaa kumppaniehdokasta.

Deittailussa on tärkeää, että olet vakuuttava, kiinnostava ja jäät positiivisesti mieleen. Minä ja tiimini auttamme sinua olemaan vastustamaton!

 

Mitä tarkoittaa matchmaking-pavelu?

Matchmaking on toisilleen sopivien ihmisten yhdistämistä

Matchmakerin työ on yhdistää ihmisiä, joiden kriteerit vastaavat toisiaan. Olen on linkki kahden ihmisen välissä, joilla on samat arvot ja toiveet elämässä.

Kenelle palvelu sopii?

Matchmaking sopii sinkuille, jotka suhtautuvat elämään ja parisuhteen löytymiseen avoimesti. Palvelu ei ole parisuhdeautomaatti, eikä matchmaking takaa 100% parisuhteen löytymistä. Keskityn yhteensopivuuteen, enkä pelkästään ulkonäköön ihmisiä yhdistäessä.

Haastattelussa haluan tutustua jokaiseen asiakkaaseen ihmisenä. Jokaisen sinkun on tärkeää ymmärtää mitä voi itse tarjota potentiaaliselle treffikumppanille.

Asiakkaamme

Palvelun kautta parisuhdettä etsii tällä hetkellä n.70 sinkkua.

60% asiakkaistamme on naisia ja 40% miehiä.

Suurin asiakasryhmä ovat 37-42 vuotiaat naiset sekä 25-30 vuotiaat miehet.

40% asiakkaistani on päässyt liittymisen jälkeen treffeille ensimmäisen kolmen viikon aikana. 70% asiakkaistani on pässyt liittymisen jälkeen treffeille ensimmäisen kahdeksan viikon aikana.

 
Huomaa, että teet tätä koko sydämestäsi ja se välittyy hyvin asiakkaalle!
— Mies 34, Uusimaa
 

Tee ensin pre-match !

Säästän aikaasi ja vaivaasi!

Pre-match on palvelu, jolla voit selvittää onko asiakasrekisterissäni sinulle sopivia kumppaneita, jotka etsivät sinunlaistasi ihmistä. Tällä hetkellä etsin etenkin 25-30 vuotiaita naisia, sekä 37-42 vuotiaita miehiä treffeille!

Minulla on laaja rekisteri parisuhdetta etsivistä ihmisiä. Juuri sinä saatat olla jonkun unelmien kumppani!
Pre-matchin tekeminen ei sido sinua mihinkään.

teen puolestasi pohjatyön.

+ Kun tapaan asiakkaan, selvitän muun muassa seuraavat asiat:

 • ikä

 • paikkakunta

 • elämäntilanne

 • tulevaisuuden toiveet perheen suhteen 

 • muut tulevaisuuden toiveet

 • koulutus ja työ

 • suhde uraan

 • harrastukset

 • itselle tärkeät asiat

 • elämäntyyli

 • suhde terveellisiin elintapoihin

+ Tapaan potentiaalisen treffikumppanisi kasvokkain.

 

Kemia on ainoa asia, jossa en voi auttaa. Sitä joko on, tai ei ole. 

Kemian olemassaolo jää sinun selvitettäväksi, kun löydämme sinulle sopivan ehdokkaan treffeille.

 
 
Vaikka pääsääntöisesti itsellä onkin vain aika kivoja kokemuksia Tinderistä, niin jo jonkin aikaa on tuntunut, että helposti hukkuu massaan ja Matchien kanssa kommunikointi menee helposti ikuiselta tuntuvaksi kirjoitteluksi.
Katrin kanssa keskustelu on luontevaa ja tosi kivaakin. Tuntui (ja tuntuu), että Katri ymmärsi mua ja Tinderi-aikakauden deittailun haasteita. Ja hei, ei mennyt kuin kaksi päivää, niin Katri laittoi mulle viestiä että hänellä olisi minulle Match.
— Mies, 44 Uusimaa
 
Kiitos Katri! Keskustelu kanssasi auttoi minua ymmärtämään millaisen parisuhteen haluan! Ehkä olen etsinyt liian kauan vääränlaisia miehiä.
— Nainen 38, Uusimaa
Tällaista palvelua on odotettu! Mulla on vain huonoja kokemuksia nettideittipalveluista, koska sieltä on mahdotonta löytää ketään itselle sopivaa. Toivotaan, että Match by K:sta löytyisi joku oikeasti samanhenkinen tyyppi.
— Nainen 34 , Uusimaa
 

Haluaisitko jo tavata hänet?

1.Tee Pre-Match (hinta 6,90 €). Saat tiedon kriteereitäsi vastaavien matchien määrästä, sekä hieman tietoa sinulle sopivimmista matcheista. Lähetän tiedon sinulle sähköpostiisi 2vrk sisällä (arkisin). Et sitoudu vielä mihinkään. Saat tiedon myös siinä tapauksessa jos sinulle ei löydy sopivia matcheja juuri nyt.

2.Mikäli haluat tämän jälkeen asiakkaakseni, tapaan sinut rennossa 30 minuutin Zoom-videotapaamisessa (149 €). Juttelemme lisää sinusta, ja tallennamme lyhyen esittelyvideon. Annat luvan näyttää omaa esittelyvideotasi potentiaalisille matcheillesi.

Sinä valitset mitä tietoja sinusta annetaan eteenpäin. Kerron sinulle myös potentiaalisista matcheistasi lisää. Tämän jälkeen pääsen ehdottamaan sinulle treffejä heti, mikäli koen, että sinulle löytyy kauttani sopiva match.

Otathan huomioon, että jokainen tekee itse päätöksen halukkuudestaan lähteä hänelle ehdotetun henkilön kanssa treffeille. Palvelun hinta sisältää maksimissaan kolmet treffit.

 
 
edited.jpg

PRE-MATCh

Selvitä löytyykö palvelustamme juuri nyt sinulle sopivia henkilöitä. Et sitoudu mihinkään. Tällä hetkellä etsin etenkin 25-30 vuotiaita naisia, sekä 37-42 vuotiaita miehiä treffeille!

Saat maksun yhteydessä linkin lyhyeen kyselyyn, jossa selvitetään treffikumppanisi tärkeimmät kriteerit sekä perustiedot sinusta.

Saat vastauksen pre-matcheista sähköpostiisi 48h sisällä (arkisin).

 

MATCH By K Tapahtumat ja valmennukset