Deittipalvelu Match By K
Cart 0

Haluaisitko jo tavata hänet?

Pre-matchin avulla selvität helposti onko palvelussamme juuri nyt sinulle sopivia deittikumppaneita!
Saat vastauksen sähköpostiisi 24h sisällä!*

 

+ Matching ennen ensimmäisiä treffejä 100.00€
+ Treffit 25.00€

 
couple-date-lens-flare-40525.jpg

Mikä on Match By K?

Match By K on deittipalvelu, jossa samat arvot ja mielenkiinnon kohteet jakavat ihmiset pääsevät treffeille toistensa kanssa. Jos haluat treffeille juuri sinulle sopivan ihmisen kanssa, niin olet tullut oikeaan paikkaan! Valitsemme sinulle sopivimmat matchit ja esittelemme heidät sinulle.

Palvelumme toimii koko Suomessa ja on tarkoitettu yli 30-vuotiaille parisuhdetta etsiville henkilöille. Olemme vaihtoehto perinteiselle nettideittailulle ja uskomme enemmän aitoihin kohtaamisiin, kuin pelkkään kirjoitteluun puhelimen välityksellä!

Kuinka palvelumme toimii?

Tee ensin pre-match varmistaaksesi, että palvelussamme on juuri sinun kriteereihisi sopivia kumppaniehdokkaita. Tärkeimpien kysymysten avulla voit rajata potentiaalisia matcheja iän, sukupuolen, asuinapaikkakunnan, sekä perhetilanteen perusteella (esim. haluaa / ei halua lapsia). Tapaamme vielä kaikki asiakkaat kasvotusten verkkotapaamisessa, jotta voimme tutustua sinuun ja varmistaa, että palvelussamme kaikki ovat oikeita henkilöitä. Tämän jälkeen olet valmis treffeille!

WhatsApp Image 2018-10-17 at 17.03.05.jpeg

1. Pre-Matching 5€ (sis. alv. 24%)

Pre-Matcingin avulla saat tietää löytyykö palvelustamme juuri sinun kriteeriesi perusteella sopivia henkilöitä. Pre-Matching toteutetaan kyselyn avulla, johon saat linkin ostettuasi palvelun. Kyselyn avulla voit asettaa mm. seuraavat kriteerisi:

  • Ikä

  • Asuinpaikkakunta

  • Etsimäsi kumppanin ikähaarukka

  • Etsimäsi kumppanin asuinpaikkakunta

  • Perhetoiveet

  • Elämäntavat

*Saat vastauksen pre-matcheista sähköpostiisi 24h sisällä (tarkistamme matchit ma-pe).

Mikäli palvelustamme löytyy kriteereihisi sopivia henkilöitä, voit siirtyä palvelumme seuraavaan vaiheeseen, Matchingiin. Pääset ostamaan Matching-palvelun verkkokaupastamme.

Mikäli palvelustamme ei pre-matching hetkellä löydy yhtään kriteereihisi sopivaa henkilöä, älä huoli! Kaikki eivät etsi parisuhdetta juuri samaan aikaan. Pre-matchingin avulla saat ilmoituksen heti, kun kriteereihisi sopivia henkilöitä on liittynyt palveluumme!

adult-advice-american-1050297.jpg

2. Verkkotapaaminen 100€ (sis. alv. 24%)

Voidaksemme valita sinulle sopivimmat treffikumppanit Pre-matching tulosten joukosta, tutustumme sinuun lisää verkkotapaamisessa.

Noin 30 minuutin mittaisessa, verkkotapaamisessa keskitymme tulevaisuuden tavoitteisiisi ja siihen, minkälaisen ihmisen kanssa haluaisit tavata. Haluamme myös tietää enemmän arvoistasi, sillä haluamme yhdistää sinut samankaltaisia arvoja jakavan henkilön kanssa. Yhteiset, samankaltaiset arvot auttavat onnellisen ja kestävän parisuhteen luomisessa.

Verkkotapaamisen avulla varmistamme, että palveluumme liittyy vain aitoja ihmisiä, jotka haluavat löytää parisuhteen.

Tapaaminen järjestetään Zoom-videotapaamisena. Annamme sinulle ohjeet kuinka käyttää Zoom-palvelua. Tapaamisen yhteydessä kuvaamme sinusta lyhyen (n. 1 min) videon. Verkkotapaamisen jälkeen valitsemme sinulle sopivimman treffikumppanin. Molemmat osapuolet saavat nähdä yhden kerran toisistaan kuvatun tutustumisvideon lähettämämme linkin kautta. Videon katsottuaan molemmat treffikumppanit päättävät lähtevätkö treffeille toistensa kanssa.

Kun päätös yhteisistä treffeistä on tehty, voit siirtyä ostamaan Treffit-palvelun, jonka kautta saatte toistenne yhteystiedot. Pääset ostamaan Treffit-palvelun verkkokaupastamme.

Mikäli toinen tai molemmat treffikumppaneista päättävät, että eivät lähde treffeille, etsimme sinulle uuden treffikumppanin.

adult-affection-beard-842546.jpg

3. Treffit 25€ (sis. alv. 24%)

Nyt olet valmis kohtaamaan hänet. Kun sinä ja sinulle valittu treffikumppani olette hyväksyneet yhteiset treffit, saatte Treffit-palvelun avulla treffikumppanisi yhteystiedot ja voitte alkaa suunnittelemaan tulevaa kohtaamistanne.

Suosittelemme ensimmäisten treffienne kestoksi 60 minuuttia. Sopimalla etukäteen treffien kestosta molemmat treffikumppanit ovat liikkeellä samoin odotuksin.

Mitä voit odottaa treffeiltäsi kauttamme?

Aitoja ihmisiä, aitoja kohtaamisia, hyviä keskusteluja, iloa elämääsi, itseesi ja muihin tutustumista, ystävystymistä ja rakastumista.

Mikäli treffeiltä ei löytynyt kuitenkaan kaivattua kemiaa, etsimme sinulle uuden treffikumppanin. Huomioithan, että palvelussamme voit käydä treffeillä vain yhden henkilön kanssa kerrallaan.

Muista katsoa blogista vinkkimme ensimmäisille treffeillesi!

 
 
 

Lisäpalvelut

Syventävä Valmennus- 95€/h (sis. alv. 24%)

Syventävä Valmennus on asiakkaillemme, jotka kokevat vielä epävarmuuksia tai esteitä, jotka pitävät tuomasta aitoa persoonaansa esille jännittävissä tilanteissa. Coachingissa keskitytään täysin sinuun ja sinua mietityttäviin asioihin liittyen niin itseesi kuin toiveittesi elämänkumppaniin.

 
 
P3212736-2.jpg

Olen Katri Gruner.

Perustin Match By K:n, sillä halusin luoda ihmisläheisen vaihtoehdon parisuhteen löytämiseksi. Ihmisten auttaminen on kutsumukseni.

Sydänten yhdistäminen on lähtenyt “harrastuksena” omasta ystäväpiiristäni. Ensimmäiset kaverini, joissa näin potentiaalin sopia toisilleen, ovat tänä päivänä keskenään onnellisesti naimisissa.

“Katri on sydän Match By K:n takana. Katri on asiakkaillemme elämänmyönteinen ja kannustava voima. Hän saa kenet tahansa uskomaan itseensä! Itseensä luottava ihminen pystyy tuomaan itsestään parhaan version esille myös jännittävissä, uusissa tilanteissa.”

Katrilla on aito halu auttaa ihmisiä löytämään elämänkumppaninsa ja hän elää täysin Match By K arvojen mukaisesti; avoimesti, avarakatseisesti ja ennakkoluulottomasti.

Katri on uransa aikana motivoinut tuhansia ihmisiä uskomaan itseensä ja pääsemään tavoitteisiinsa.


Jonna Lehtosaari

Jonna toimii Match by K:n asiantuntija ja on koulutukseltaan ratkaisukeskeinen psykoterapeutti. Jonnan ammattitaito näkyy matchausprosessissa ja lisäksi hän tarjoaa asiakkaillemme henkilökohtaista valmennusta. Valmennuksen teemana voi olla esimerkiksi itsetunto-ongelmat, jännitys, aikaisemmat ihmissuhteet, sekä hylätyksi tulemisen tunteen käsittely. Jonnan valmennuksen avulla voit aloittaa uuden parisuhteen ilman menneisyyden painolastia.
Hänen helposti lähestyttävä persoonansa tekee Jonnan kanssa keskustelusta rentoa ja helppoa. Hän on urallaan auttanut menestyksekkäästi jo satoja asiakkaita henkisen hyvinvoinnin parantamisessa.

Voit jättää Jonnalle viestin alla olevalla kaavakkeella.


Mihin Match By K uskoo?

Match By K uskoo, että meissä kaikissa on potentiaalia löytää oma sielunkumppanimme, jos annamme sille mahdollisuuden ja katsomme maailmaa avarakatseisesti.

Uskomme, että samankaltaiset arvot auttavat meitä löytämään oikeita ihmisiä ympärillemme. Samalla uusien ihmisten avarakatseinen kohtaaminen voi olla innostavaa ja tuoda elämään paljon iloa.

Keskitymme siihen, että asiakkaamme löytävät itselleen kaikista sopivimmat henkilöt, sillä emme halua hukata arvokasta aikaasi.

Arvostamme jokaista ihmistä ja otamme huomioon eri elämäntilanteet.

 

Mietityttääkö jokin palveluissamme? Ota yhteyttä!