Yhden miehen ajatuksia yksinäisyydestä, parisuhteen kaipuusta ja rakkaudesta

Työssäni kohtaan paljon ihmisiä, jotka kertovat avoimesti olevansa yksinäisiä. Vaikka ympärillä olisi perhe ja ystäviä ei se poista sitä tyhjyyden tunnetta joka valtaa mielen illalla nukkumaan mennessä. On inhimillistä myöntää, että kaipaa vierelleen sitä omaa rakasta kumppania. Vaikka Suomalainen mies ei väitteen mukaan puhu eikä pussaa, uskallamme me Match by K:ssa olla eri mieltä! Vaikka naiset usein kertovat ehkä avoimemmin halustaan löytää rakkauden, on miehilläkin samanlaisia unelmia. Kaikki me haluamme tuntea olevamme rakastettuja sukupuolesta riippumatta.

Parisuhteen puuttumisen ja yksinäisyyden taustalla on usein monenlaisia syitä. Keskusteluidemme perusteella voisi sanoa, että usein syynä on on puhtaasti se, ettei sitä sopivaa ole tullut vastaan yrityksistä huolimatta.
Joskus syynä ovat myös ikävät kokemukset aiemmissa suhteissa, jotka ovat aiheuttaneet ison kolaukseen niin mieleen kuin sydämeen. Näiden tunteiden käsittelyyn voi ja kannattaa pyytää apua. Kaiken koetun jälkeen uuden kumppanin löytäminen ja rakastuminen voi tuntua lähes mahdottomalta tehtävältä. Mutta mahdotonta se ei ole!
Kannattaa olla rohkeasti yhteydessä asiantuntiaamme Jonnaan, jos sinulla on mielessäsi painolastia entisistä suhteista. Voimme luvata, että Jonnan kanssa keskustelu on rentoa ja helppoa, joten jännittäminen on turhaa.
Jonnan saa kiinni parhaiten hänen sähköpostistaan jonna.lehtosaari@gmail.com

yksin.jpg

Onko miehen kokema yksinäisyys ja parisuhteen kaipuu aihe, josta ei uskalleta puhua avoimesti? Onko tunteistaan puhuva mies heikko? Itseasiassa juuri puhumattomuus koituu useammin ongelmaksi kuin puhuminen. Siksi halusin päästää ääneen taas yhden asiakkaamme, jonka kanssa keskustelumme jäi erityisesti mieleeni. Tämä mies osasi pukea tunteensa keskustelussa sanoiksi, joten kysyin postausta varten hänen ajatuksiaan yksinäisyydestä, parisuhteen kaipuusta ja rakkaudesta.

Ajatuksia Rakkaudesta…

- Rakkaus on parhaimmillaan silloin kun kaksi ihmistä katsoo toisiaan silmiin ja pystyy sanomaan" Rakastan sua". Mitä muuta siihen tarvitaan ja miksi se pitää olla niin vaikeaa? Kannustan suuresti nauttimaan rakkaudesta ja miettimään millaista se oikeasti on? Rakkaus on parhaimmillaan silloin kun vaikeudet voitetaan ja ollaan edelleen yhdessä. Edellyttää tietysti molemminpuolista halua ja tahtoa ja oikeita olosuhteita onnistuakseen.

Ajatuksia tunteiden näyttämisestä…

- Tärkeämpää minusta tunteiden suhteen on niiden ilmaiseminen puhumalla ja puhumalla heti. Joka kerta kun kiukkuaan, pettymystään tai intoaan jemmaa ja jättää tuomasta esille tekee juuri sitä työtä mikä ajan kanssa johtaa parisuhteessa ongelmiin. Jos toinen ei tiedä miltä sinusta tuntuu, miten voit olettaa hänen ikinä saavan selkoa miten asiat ovat? Minusta pitää olla rohkeutta näyttää itsensä aidosti ja totuudenmukaisesti. Rehellisyys ja aitous on tärkeintä.

Miltä yksinäisyys tuntuu?

- Yksinäisyys on antanut minulle tilaisuuden olla itseni kanssa. Olen saanut aikaa funtsia ja kelata mennyttä, tulevaa, tätä päivää ja huomista. Olen saanut huomaamattani uusia taitoja, kykyä hahmottaa omia tarpeitani. Olen saanut kyvyn näyttää tunteitani hiljaisten tuntien vieriessä. Olet oppinut luopumaan ja häviämään siten, että selviät seuraavaan päivään taas tarmokkaana ja toiveikkaana. Kenties ehkä tänään...?

Vaikka yksinäisyys on minulle riippakivi, niin sen tuomat korot tulevat tilille vasta tulevaisuudessa. Mun riippuvaisuus toisesta ihmisestä pienenee jatkuvasti sitä mukaa kuin yksinäisyys tekee työtään. Yksinäisyys kasvattaa uhristaan selviytyjän, poikkeuksellisen lahjakkuuden. Pitää vaan huolehtia ettei se pääse asentamaan katkeruuden ajureita mieleen. Oma mieli työstää menneisyyttä, pettymyksiä ja kumppaneita, jotka eivät olleet sulle ainakaan parhaaksi.

treffit.jpg

Unelmointi auttaa


- Mä toivon vuoden 2019 olevan the vuosi jolloin maailma heittää mulle kuperkeikkaa! “Mikään ei ole pysyvää” sanotaan, joten olisi todella kiva jos elämä kääntäisi suunnan ja tarjoaisi mahdollisesti enemmän hyviä juttuja kuin edeltäjänsä. Mä tietysti toivon niinkuin moni muukin, että kohtaan sen jota olen jo pitkään vartonut. En edes tahdo kohdata enempää kuin hänet! Unelmoin siitä, että kaikella mitä sinkkuus on opettanut tulee olemaan loppuelämän mittaista katetta onnistuneessa kumppanuudessa.

Pysyn positiivisena!


- Mulle tärkeää on myös aika ajoin funtsata omaa juttua vähän kuin sivustakatsojana ja jopa naurahtaa sille. Olla itseään kohtaan armollinen. Koskaan ei tule tilannetta, että sä kelpaat jokaiselle. Varsinkin sinkulla, jolla tämä kelpaamiskysymys on kovasti pinnalla on makea fiilis kun huomaa, että hei - mä en pätkääkään välittänyt siitä mitä muut ajatteli, tein sitä minkä tunsin itselleni juuri hyväksi.

Match by K toivottaa kaikille seuraajille onnea ja rakkautta vuodelle 2019!

-Katri-

Ps. Sinkkunaiset!

Tämä miellyttävä ja keskustelutaitoinen mies etsii nyt itselleen sitä oikeaa! Oletko PK-seudulla asuva, 35-45 vuotias nainen ja etsit parisuhdetta? Mikäli arvostat rauhallisia koti-iltoja, pidät koirista ja etsit hoikkaa ulkoilusta pitävää miestä, niin laita meiile rohkeasti viestiä (katri@matchbyk.fi). Ehkä juuri sinä olet hänen etsimänsä nainen!

Kannattaa myös tehdä kotisivuillamme pre-match, jonka avulla voit selvittää helposti voisiko palvelussamme olla juuri sinulle sopivia treffikumppaneita!