Kuinka onnistua paremmin nettideittailussa?

Jos olet sinkku, niin on hyvin todennäköistä, että olet joskus kokeillut nettideittipalveluita.

charles-vKEwDELlFbg-unsplash.jpgNettideittailu on houkutteleva vaihtoehto, koska se ei vaadi juuri vaivannäköä; Sinun ei tarvitse poistua kotoa tavataksesi muita sinkkuja ja voit omassa rauhassa tutkailla potentiaalisia vaihtoehtoja. Nettideittailun ehdoton etu onkin sen helppous ja muiden sinkkujen valikoima, jota erilaiset palvelut tarjoavat.

Itse olen hieman aavistellut, että nettideittailun ja erilaisten palveluiden suosio on kuitenkin hieman hiipumassa. Moni tapaamani sinkku kertoo, että netistä seuran etsiminen on hyvin turhauttavaa ja “Ihmisten kirjo” on valtava. On vaikeaa löytää henkilöä, jolla on samat intressit kuin itsellä. Ja kun on käynyt 20 ihmistä läpi ja tuntuu, että kukaan heistä ei edes aidosti etsi parisuhdetta, niin iskee armoton turhautuminen.

Vaikka itse tarjoan henkilökohtaista palvelua, niin en silti missään nimessä tuomitse nettideittailua täysin. Tiedän useita pariskuntia, jotka ovat tavanneet Tinderissä ja olen tavannut myös oman mieheni netissä. Vaikka moni ei sitä haluakkaan myöntää, niin nettideittailu on käytännössä ihmiskuvasto, jossa oma profiili on myynti-ilmoitus. Jos haluat saada likejä ja sydämiä, niin sinun on nähtävä vaivaa profiilisi eteen. Olen käynyt läpi useita kymmeniä nettideittiprofiiljeja ja olemme tehneet niihin parannuksia niin kuvan, kuin tekstinkin osalta. Ehkäpä Match by K:n uusin palvelu tuleekin olemaan deittiprofiilien kuntoon laittaminen asiakkaan kanssa! Onnistumistakuu!

Millainen profiili sitten toimii parhaiten, mikäli haluat olla palvelussa muutakin kuin “hang around” jäsen ja löytää oikeasti seuraa? Usein ensimmäinen kehityskohde on kuva tai kuvat. Joudun valitettavasti olemaan puolueellinen ja sanomaan, että etenkin miehillä on kovasti petrattavaa kuvien suhteen.

Match by K:lla on auki nettideittailuun liittyvä kysely, johon sinäkin voit käyttää tässä välissä kaksi minuuttia aikaasi
https://www.surveymonkey.com/r/PV6WNLY

Kyselyssä haluan selvittää, mitkä asiat vaikuttavat eniten profiilin kiinnostavuuteen. Kuvan merkitys on selkeä; Joka kolmas vastaaja kertoo, että mikäli ensimmäinen kuva ei ole kiinnostava tai houkutteleva, ei hän vaivaudu katsomaan muitakaan kuvia, saati lue tekstiä.
Kannattaa ihan rohkeasti kysyä vaikkapa kaverilta rehellinen mielipide kuvastasi. Kukaan ei oleta, että olet malli tai kameran edessä parhaimmillasi. Mutta jokainen, siis JOKAINEN pystyy olemaan edukseen kuvassa. Kannattaa lähteä siitä, että katsoo kameraan ilman aurinkolaseja, naamaria tai muutakaan rekvisiittaa ja hymyilee.
Jos haluat rehellisen arvion omasta profiilikuvastasi, voit lähettää siitä ruudunkaappauksen Match by K:n what’s uppiin numeroon 04578753445. Voin laittaa sinulle palautteen ehtiessäni kuvastasi, enkä veloita palvelusta mitään. Aika reilu diili, eikö?

elena-aker-dOimCx5FJq4-unsplash.jpg

Haluatko tietää, mitkä ovat kyselyyn vastanneiden mielestä profiilikuvassa suurin turn off?

Kerron sen ensi viikon torstaina, kun pidän ilmaisen webinaarin aiheella “Kuinka teet nettideittiprofiilin, joka TOIMII?”. Tässä webinaarissa tulet kuulemaan rehellisen mielipiteeni siitä, millainen profiili saa eniten osumia ja käyn myös läpi kyselyssä tulleita vastauksia.

Lisäksi webinaarissa kerron, millainen teksti profiilissa toimii kaikista parhaiten ja kuinka iso merkitys tekstillä loppujen lopuksi edes on.

Milloin: Torstaina 15.8 klo.18-18.45
Missä: https://solki.live/event/anonymous/S111HncRPtfw
Huomio: Ei vaadi kirjautumista palveluun, vaan voit hypätä mukaan halutessasi täysin anonyyminä!

Nähdään siis torstaina webinaarissa jos haluat parantaa mahdollisuuksiasi nettideittimarkkinoilla!

Ps. Viimeinen kesä sinkkuna -valmennus tulee taas! Se järjestetään 29.8 ja paikalla ovat jälleen ihmissuhteiden ja vuorovaikutuksen ammattilaiset puhumassa, kuinka juuri sinä voit tehdä itsesi rakkausmagneetin. Lue lisää tapahtumat -osiosta ja varaa paikkasi 15.8 mennessä alennettuun hintaan!