"Be someones Sunday, not Saturday night"

Olen ollut nyt kohta kymmenen vuotta mieheni kanssa yhdessä ja tästä ajasta olemme olleet kaksi vuotta naimisissa. Olen todellakin löytänyt itse sen mitä asiakkaani etsivät: Elämäni suurimman rakkauden. Vielä vajaan kymmenen vuoden, pikkulapsiarjen, yöherätysten, työpaikan menetyksien ja läheisten terveysongelmien jälkeen olemme kuin vastarakastuneet. Tunnen suurta kiitollisuutta elämää kohtaan, että voin olla äiti ja myös vaimo ihanalle miehelle.

Kuvat: Jussi Rekiaro Photography

Kuvat: Jussi Rekiaro Photography


Tuo otsikon lause “Be someones Sunday, not Saturday night” ei ole todellakaan oma keksimäni, mutta minusta se kuvaa hyvin niitä tunteita, mitä itse koin sinkkuna ollessa. Inhosin eniten sunnuntaipäiviä, koska se muistutti minua yksinäisyydestä. Sunnuntai on päivä, jolloin olisin halunnut katsoa jonkun kanssa elokuvia, mennä lenkille tai vain olla tekemättä mitään järkevää. Kunhan vain ei tarvinnut olla yksin. Onneksi minulla oli ihania tyttökavereita, joiden kanssa sunnuntaituskaa sai lievitettyä.

Minusta tuntuu, että yksi suurin syy siihen miksi päädyin tälle alalle on oma kokemukseni rakkaudesta ja sen löytymisestä. Haluan, että asiakkaani voisivat kokea jotain yhtä turvallista, pysyvää ja jokapäiväistä rakkautta heidän elämässään. Loppujen lopuksi hyvässä suhteessa on ainakin omasta mielestäni sopivassa tasapainossa suuri rakkaus ja tiimityö. Kaikkihan me tiedämme, että alkuhullaantumisen jälkeen punnitaan se, onko suhteella oikeasti ainesta rakkaustarinaksi.

Toivottavasti voin olla auttamassa sinua rakkauden löytämiseksi. Tokihan voi olla, että et ole vielä siihen valmis tai olet onnellinen juuri näin, yksin. Ehkäpä joskus luet tulevan e-kirjani (Deittailun käsikirja) tai osallistut valmennukseeni 6.6 tällä Helsingissä. Olisi ihana nähdä sinut siellä!

kengät.jpg

En todellakaan olisi pystynyt tuottamaan näin timanttista iltaa vain yksin! Tästä syystä olen koonnut valmennukseen kolme sellaista rakkauden asiantuntijaa, joilla on kokemusta ja ymmärrystä tutustumisesta, ihastumisesta ja rakastumisesta. Rakastuminen ei ole vain tuurista kiinni; Sinun täytyy myös näyttää ulkomaailmalle, että sinut saa löytää. Kun lähdet valmennuksesta voin vannoa, että säteilet ihan mieletöntä energiaa ulospäin, joka huomataan. En kai muuten olisi nimennyt valmennusta “Viimeinen kesä sinkkuna” -valmennukseksi, ellei se valmistelisi sinua juuri sitä tavoitetta kohti?

Olen varma, että tuolla joku etsii juuri sinua. Hän on valmis ja halukas rakastumaan juuri sinuun, kaikkine puolinesi. Usko minua! Hän haluaa viettää kanssasi sunnuntain, tiistain ja jokaisen juhlapyhän. Hän nauraa vitseillesi (myös niille ei niin hyville…), halaa sinua lujasti kun olet väsynyt työpäivän jälkeen ja on aamulla vieressäsi kun heräät. Eikö tämä ole juuri sitä mitä haluaisit löytää…?

Voin suositella tuota valmennusta lämpimästi, koska olen näin jälkeenpäin tajunnut erään asian; Tiesin jo ennen mieheni ensitapaamista, että hän on se oikea! Ymmärsin, miksi asiat olivat menneet kuten ne olivat menneet ja mikä lopulta oli minussa se muutos, joka muutti lopulta sitten koko elämäni.

Ps. Valmennuksella on 100% rahat takaisin takuu. Jos et ole tyytyväinen illan sisältöön, niin lupaan palauttaa rahat sinulle kokonaisuudessaan. Sinulla ei ole siis minkäänlaista riskiä ostaessasi osallistumisen TÄÄLTÄ!

XOXOXO

Katri G
Match by K:n perustaja