Haluaisitko löytää tänä kesänä elämäsi rakkauden?

Yritykseni Match by K:n idea lähti siitä, kun huomasin, miten useat sinkkukaverini koittivat löytää elämäänsä rakkauden. He kokeilivat Tinderiä, erilaisia nettideittisivuja, pikatreffi -tapahtumia, sinkkuristeilyä ja kävipä heistä yksi jopa ennustajalla kysymässä löytääkö hän koskaan rakkautta? Huomasin myös, että moni ajautui jatkuvasti samaan ansaan; Suhteeseen vääränlaisen ihmisen kanssa tai entisten parisuhteiden virheitä toistaen. Tämä aiheutti pettymyksiä, sydänsuruja ja ennen kaikkea turhautumista.

adult-blur-close-up-239324.jpg

Muut miettivät samaa kuin sinä

Kuinka sitten löytää parisuhde, jossa molemmat ovat onnellisia, tasapuolisia ja jossa kumppanin kanssa tulevaisuuden suhteet toiveet kohtaavat? Miten löytää ihminen, jonka kanssa voi jakaa itselle tärkeitä asioita ja tietää, että toinen tukena vaikeinakin hetkinä?

Muistan erään keskustelun parin vuoden takaa. Eräs henkilö totesi kuultuaan liikeideani, että “on mahdollista saada muut rakastumaan itseensä, jos tietää miten se tehdään. ” Silloin pidin tuota väitettä älyttömänä koska ajattelin yhteisen kemian olevan vain sattumasta kiinni.
Nykyään uskon hänen sanomaansa 100%. Se todellakin on mahdollista ja myös jokaisen opittavissa, jos vain itse haluaa sen oppia.

Olen tavannut reilun vuoden aikana yli 200 parisuhdetta etsivää ihmista. Keskusteluissamme toistuvat usein samat ongelmat

  • Ihastun ihmisiin, jotka eivät kiinnostu minusta

  • Minuun ihastuvat vain ne, joista en ole lainkaan kiinnostunut

  • Moni treffikumppani vaikuttaa aluksi todella potentiaaliselta, mutta aina taustalta paljastuu ongelmia, jotka pilaavat koko jutun

  • Ystävilläni on parisuhde ja itse olen edelleen yksin

  • Mietin, miksi entinen parisuhteeni loppui, enkä pääse siitä irti

bed-bedroom-comfort-1458669.jpg

Tarjoamme sinulle jotain ainutlaatuista!

Mitä jos sanoisin sinulle, että usein moni näistä ongelmista ratkeaisi, mikäli osaisit muuttaa omaa toimintaasi ja ajattelutapaasi? Ehkä se vaatii vain yhden ahaa -elämyksen, jonka jälkeen pystyt katsomaan koko sinkkuelämääsi aivan uudessa valossa. Halusin luoda ihmisille jotain sellaista, joka muuttaisi heidän elämänsä, ehkä jopa pysyvästi.
Tästä syystä kokosin yhteen kolme sellaista ihmistä, jotka tietävät vetovoimasta, rakastumisesta ja kemiasta kaiken.

Psykoterapeutti Jonna Lehtosaari on nainen, jonka herättelevä ja suorapuheinen tyyli on saanut itseni ajattelemaan monista asioista aivan uudella tavalla. Jonnalla on uskomaton kyky ymmärtää ihmissuhteita ja hän on auttanut satoja ihmisiä löytämään elämäänsä onnen. Hän kuuluu suomen parhaimpiin parisuhdeosaajiin.

Vuorovaikutusvalmentaja Petra Alijärvi on opettanut minulle, mitä on aito ja toimiva vuorovaikutus. Hänen avullaan tiedän myös, kuinka kuulijan huomion voi vangita aivan pienillä eleillä ja ilmeillä. Petran osaamisaluetta on etenkin ensivaikutelma, jota hän on tutkinut työssään laajasti.

Niina Toosi on auttanut työssään satoja eronneita naisia ja miehiä. Hän luotsaa Suomalaista Eroseminaaria, jonka tarkoitus on auttaa pääsemään yli loppuneen ihmissuhteen tuskasta ja painolastista. Niinaa voi tästä syystä hyvin tituleerata todelliseksi “eroasiantuntijaksi”. Hän neuvoo ihmisiä myös uusien parisuhteiden solmimisessa ja siinä, kuinka edellisten parisuhteiden virheitä ei toisteta enää uudelleen.

Yksinäisyys aiheuttaa monelle surua ja tuskaa. Sen ei kuitenkaan tarvitse olla niin. Annamme sinulle sellaiset työkalut, että teet itsestäsi helpommin lähestyttävän, vetovoimaisen ja mikä tärkeintä, vastustamattoman. Yksi kohtaaminen voi parhaassa tapauksessa muuttaa elämäsi pysyvästi.


adult-care-close-up-1251177.jpg

Viimeinen kesä sinkkuna?

Jos olet valmis hylkäämään sinkkuelämäsi, niin varaa kalenteriisi 6.6 klo.17.30-20.30. Silloin järjestämme Helsingissä näiden upeiden ja vaikuttavien naisten kanssa Viimeinen kesä sinkkuna -valmennuksen, joka on ainoa laatuaan Suomessa. Valmennuksessa kerromme ja opastamme juuri SINUA.

Valmennukseen mahtuu 20 ihmistä ja osa paikoista on jo myyty. Valmennuksessa on myös 100% rahat takaisin takuu; Jos tämä ilta jättää sinut kylmäksi, niin lupaan palauttaa rahasi.
Voit siis miettiä onko taktiikkasi rakkaudessa toiminut tähän mennessä, vai olisiko aika muuttaa jotain…?

Kesäkuussa se on mahdollista. Älä jätä tätä tilaisuutta käyttämättä, koska seuraava vastaavanlainen valmennus järjestetään vasta keväällä 2020. Oletko valmis odottamaan sinne asti?
Suljemme ilmoittautumisen heti kun kaikki 20 paikkaa on täytetty. Varaa siis oma paikkasi heti osoitteessa

https://www.matchbyk.fi/tapahtumat