WANTED: Treenaava sinkku!

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

  • PK-Seudulta

  • Pitää treenaamisesta

  • On sinkku ja haluaa tavata samanhenkisen ihmisen

  • On valmis kohtaamaan hänet mahdollisesti perjantaina 10.5 klo.18

Kopio_ Nimetön.png

Match by K järjestää 10.5 klo.18-20 jo toista kertaa Treenitreffit!

Tällä kertaa siirrymme Helsingin keskustaan upeisiin puitteisiin, kun tapahtuman pääpaikkana toimii viiden tähden kuntosali Fitness Village. Treenitreffien idea on koota yhteen treenistä kiinnostuneita sinkkuja, joita yhdistää samanlainen ajatusmaailma. Ehkä tässä on alku jollekin suurelle…?

Tapahtuma on tarkoitettu kaikentasoisille treenaajille hauiksen koosta tai rasvaprosentista riippumatta. Riittää kun nautit hikoilusta ja itsesi haastamisesta! Treenitreffien osallistujille on luvassa helppo mutta tehokas yhteistreeni, johon jokainen voi osallistua oman kuntotasonsa mukaan. Kuntopiirityyppisessä treenissä laitamme koko kehon töihin ja käytämme hyväksi Fitness Villagen nykyaikaisia laitteita. Lihaksiin saa vipinää mm.kelkkarata, jättirengas, sekä voimaköydet!

Kopio_ Nimetön (1).png

Kutsumme nyt SINUT mukaan treenaamaan, tutustumaan uusiin ihmisiin ja viettämään kanssamme energisen illan. Match by K:n tapahtumien kolme valttia ovat rento ja hyvä tunnelma, upeat puitteet, sekä luonteva tilaisuus tutustua uusiin ihmisiin. Haluamme madaltaa saman henkisten ihmisten kynnystä tavata toisensa molempia kiinnostavan toiminnan parissa. Eli treenin!

Tapahtuman hinta 34,90€ sisältää pääsymaksun kuntosalille, lipun tapahtumaan, tarjoilun sekä pienen lahjakassin kaikille osallistujille.

Tapahtumaan ilmoittautuminen käy jo kuumana ja voit varata oman paikkasi tapahtuman sivuilta. Saat ilmoittautumisen yhteydessä vielä lisätietoa tapahtumasta.

Älä jää miettimään vaan toimi HETI! Haluamme nähdä juuri sinut 10.5 klo.18.

Varaa paikkasi Treenitreffeille TÄÄLLÄ!