Toivotuimpien kriteerien TOP 5: Tällaisen miehen naiset haluavat tavata!

Olen ollut nyt reilun vuoden deittibisneksessä ja tavannut tänä aikana varmasti yli 200 naista, jotka etsivät sitä oikeaa. Olen päässyt myös mielestäni aika hyvin selville siitä millaisen miehen naiset haluavat elämänkumppanikseen. Ihmistuntemus kehittyy nopeasti ja osaan sanoa jo lyhyen keskustelun perusteella millaista miestä nainen todennäköisesti etsii.

Olen myös varmistunut siitä, että tietyt kriteerit eivät mene pois muodista! Moni nainen kaipaa suhteessa pysyvyyttä, turvallisuutta ja vakautta. Kerron teille tässä postauksessa millainen se unelmien kumppani naisten mielestä oikein on.

karl-fredrickson-34579-unsplash.jpg

Käsittelen tässä postauksessa vain persoonallisuutta menemättä ollenkaan ulkonäköön. Ulkonäkö on asia, jolle ei ole yhtä universaaleja toiveita ja meillä voi olla hyvin toisistamme poikkeava maku sen suhteen. Kauneus on siis katsojan silmässä ja siksi en itsekään halua ottaa kantaa kenenkään ulkonäkömieltymyksiin. Ja sitäpaitsi, sen minkä mies komeudessa ehkä häviää, voi hän paikata olemalla vain muuten vain upea tyyppi. Herrasmiehet kyllä erottuvat joukosta!

Tässä viisi toivotuinta kriteeriä miehessä

Itsevarmuus

Itsevarmuus koetaan miehessä hyvin seksikkäänä piirteenä. Kun mies tietää mitä haluaa, hän näyttää itsestään maskuliinisen puolen naiselle. Usean naisen kauhu on ns. joojoo -mies, jolle käy kaikki. Nainen nimenomaan toivoo, että mies ottaa ohjat käsiin ja kertoo mitä tehdään. Itsevarma mies on usein sinut itsensä kanssa, eikä häntä tarvitse jatkuvasti kannustaa tai tsempata. Valitettavasti suomalainen vähättelevä luonteenlaatu ei herätä useinkaan kovin romanttisia tunteita.

Luotettavuus ja uskollisuus

Moni on tullut aikaisemmassa suhteessa petetyksi ja jätetyksi, jonka takia ihminen luonnollisesti pelkää saman toistuvan uudelleen. Valitettavasti uskollisuus mitataan ajan myötä, eikä nyt sanansa mittainen mies tai nainen ole välttämättä sitä enää parin vuoden päästä. Usein luottamuksen mittarina nainen pitää sitä, että mies kertoo avoimesti itsestään, eikä vaikuta salamyhkäiseltä heti kättelyssä.

Huumorintaju

Huumorintaju on tietyllä tavalla jo hieman klisee, mutta hauskuus ja huumorin ymmärtäminen ei ole aina ihmisessä mikään itsestäänselvä piirre. Ihmiset syttyvät eri tyyppisestä huumorista ja toista saattaa naurattaa pissakakka- huumori kun toinen viiltää sarkastisella tyylillään. Miehen ei missään nimessä tarvitse olla kävelevä stand up -koomikko, mutta harva nainen haluaa treffeille huumorintajuttoman jurottajan kanssa!

brooke-cagle-224821-unsplash.jpg

Lempeys

Monen naisen unelma on edelleen “kiltti iso karhu”. Lempeä mies tuo naiselle turvallisuuden tunnetta. Kiltti ihminen ei todellakaan ole mikään tossukka, vaan hän kohtelee muita ihmisiä kunnioittavasti, eikä hikeenny turhasta. Kiltteys on uusi musta!

Sporttisuus

Yleensä sporttinen nainen toivoo kumppanikseen myös liikunnallista miestä. Elämään toivotaan kumppania, jonka kanssa lähteä lenkille tai salille, mutta myös rentoa suhtautumista elintapoihin arvostetaan. Miehen ei tarvitse olla mikään himourheilija ja päin vastoin moni nainen hieman kammoaa ääripään edustajia. Usein nainen pelkää, että jos mies treenaa kuusi kertaa viikossa, niin hän odottaa sitä myös naiselta.

Tavallinen suomalainen mies!

Kuulostavatko naisten kriteerit kohtuuttomilta? Ei kannata ahdistua. 95% tapaamistani naisista toivoisi kohtaavansa ihan tavallisen suomalaisen miehen ja plussaa on, jos mies vielä puhuu ja pussaa tämän lisäksi. Itseään voi myös aina kehittää ja etenkin hyvän ensivaikutelman tekeminen treffeillä on tärkeää.
Tulen vielä tämän vuoden aikana lanseeraamaan vain miehille tarkoitetun verkkovalmennuksen, jossa keskitymme etenkin itsevarmuuteen ja hyvän vaikutuksen luomiseen.

Ps. Sporttiset miehet HUOMIO! Perjantaina 10.5 järjestetään jo toista kertaa Treenitreffit -tapahtuma Helsingissä, joka kokoaa yhteen treenaamisesta pitäviä sinkkuja. Ensimmäisellä kerralla naisten paikat myytiin loppuun hyvissä ajoin, joten valinnan varaa riittää! Ilmoittautuminen tapahtuu TÄÄLLÄ!

Kopio_ match by K_n.png