Wow, eka vuosi täynnä. Nyt on pakko avautua!

Niin siinä kuulkaas kävi, että yritykseni Match by K täytti vuoden!

Vielä kaksi vuotta sitten tämä yritys oli vain (rohkealta kuulostava) idea. Olen tajunnut matkan varrella, että vaikka se todella kivuliaalta välillä tuntuukin, niin asia tapahtuvat siinä järjestyksessä, kun niiden kuuluukin. Tämä ajatus helpottaa kaiken ymmärtämistä. Tietyt sattumat johtivat siihen, että elämässäni oli sellainen tilanne, että nyt on hyvä hetki hypätä syvään päähän. Kymmenen kilon kahvakuula jalassa. Ja aika syvällä tässä jo ollaankin!

juhlat3.jpg

Kun aloitin toimintani, oli markkinoilla yksi saman alan yritys, eli Heila Matchmaking. Perustajat ovat sittemmin keskittyneet enemmän psykologipalveluiden tuottamiseen, mutta minusta oli upeaa tutustua näihin yrittäjiin. Olen ihminen joka haluaa aina oppia muilta sen sijaan, että keskittyisin vain kilpailemaan. Tämän ala on uusi kylmässä Pohjolassa ja herättää kummastusta. Meidän Suomalaisten ainoa ajatus matchmakingista on syntynyt korkeintaan Rikkaiden deittipalvelu- ohjelman kautta, jossa suorapuheinen Patti Stanger mittailee ehdokkaitaan päästä varpaisiin ja laukoo suorat sanat milloin tissien koosta ja milloin puhetyylistä.

Kuinkahan hyvin noin rohkea ja suora linja mahtaisi toimia Suomessa…?

Itse olen halunnut luoda sellaisen palvelun, jota voisin käyttää itse, ellen olisi onnellisesti naimisissa. Itse ajattelen, että samanlainen arvomaailma ja samanlaiset mielenkiinnon kohteet auttavat rakentamaan hyvän tiimin parisuhteessa. Jos ajatusmaailmat ovat aivan eri planeetoilta voi se tuntua jännittävältä aluksi, mutta pidemmän päälle voi aiheuttaa ristiriitoja.
Se mihin meidän pitäisi ylipäätään nykyään keskittyä enemmän, on kohtaamisiin. Aitoja kohtaamisia ei voi tapahtua, jos nenä on kiinni kännykän ruudulla. Taistelen myös sitä vastaan, että toiseen ihmiseen ei enää jakseta tutustua kunnolla. Me emme voi olla niin malttamattomia!

love_pallo.jpg

Match by K:n slogan onkin “Aitoja kohtaamisia”. Aidot ihmiset tapaavat toisensa kasvokkain. Eikä niin, että ensin kirjoittellaan jonkun ihmisen kanssa kuukausia, jolla olikin alunperin netistä lainattu kuva profiilissaan.
Tämä slogan on jalostunut myös tapahtumiksi! Match by K:n ensimäinen tapahtuma Treenitreffit järjestetään perjantaina 5.4 klo.18-20 Tapanilan Urheilukeskuksessa. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille treenistä kiinnostuneille sinkuille. Ilmoittautumaan pääset TÄÄLTÄ! Tule rohkeasti mukaan ja ota myös kaveri messiin!

Katri GrunerComment