Treenitreffit on tapahtuma kaikille liikkumisesta pitäville sinkuille!

victor-freitas-569958-unsplash.jpg

Match by K:n uusi aluevaltaus ovat sinkuille suunnatut tapahtumat!

Miltä kuulostaisi, jos voisit tavata samanhenkisiä ihmisiä rennossa ympäristössä, ilman vaivaannuttavia pelejä tai leikkejä?

Match by K tulee keräämään tapahtumiinsa koolle parisuhdetta etsiviä ihmisiä, joilla on samat mielenkiinnon kohteet. Terveellinen elämäntapa ja liikunta on asia, joka usein yhdistää ja on myös parisuhteessa hyvä yhteinen harrastus.

Ensimmäinen tapahtumamme onkin TREENITREFFIT Tapanilan Urheilukeskuksen kuntosalilla (Erätie 3, Tapanila) 5.4 perjantaina klo.18-20.

Treeniä yksin, kaverin kanssa tai porukassa

Treenitreffeillä voit halutessasi treenata omaan tahtiin ja tapahtumassa on mahdollisuus osallistua myös ohjattuun osioon (HIIT & loppuvenyttely). Lisäksi Tapanilan Urheilukeskuksen PT:t tarjoavat koko tapahtuman ajan ilmaista tekniikkaopastusta, sekä mahdollisuuden kehonkoostumusmittaukseen. Tarkoituksena on viettää rento ilta, ilman turhaa paikallaan kököttämistä ja kiusallisia hiljaisuuksia! Tarjoilemme koko tapahtuman ajan pientä purtavaa katabolian estämiseksi.

maria-fernanda-gonzalez-461521-unsplash.jpg

Tapaa elämäsi treenikaveri?

Annamme jokaiselle osallistujalle nimikyltin, johon voit kirjoittaa etunimesi, sekä sinulle annetun numeron. Treenitreffien ajan voit jutella vapaasti kaikkien osallistujien kanssa ja tutustua sinua kiinnostaviin ihmisiin. Annamme sinulle myös ennen lähtöäsi lapun, johon voit kirjoittaa sinua kiinnostavan treenaajan nimen ja numeron, jolle haluaisit antaa yhteystietosi.
Me hoidamme tapahtuman jälkeen yhteystietojesi toimittamisen oikealle ihmiselle ja hän on halutessaan sinuun yhteydessä.

Tule mukaan 5.4 klo.18 Treenitreffeille ja ota kaverisi myös mukaan! Tapahtuma on tarkoitettu kaikille kuntotasosta ja hauiksen koosta riippumatta. Paikkoja on rajoitetusti!

Ilmoittaudu mukaan 1.4 mennessä TÄÄLLÄ!