Onko tämä sinulle sopiva tapa löytää parisuhde?

Matchmaking: Activity of encouraging people you know to form relationships or get married. (Lähde: collinsdictionary.com)

Mitä on matchmaking?

Matchmaking tarkoittaa sitä, että kaksi toisilleen sopivaa ihmisten kohtaa kolmannen osapuolen avustuksella. Yleensä nämä ihmiset haluavat löytää parisuhteen. Useissa maissa matchmaking on hyvin suosittu palvelu ja yritykset ovat tarjonneet tämän kaltaisia palveluita jo vuosikymmeniä. Useat yritykset tarjoavat myös luxuspalveluita, joiden hinta vaihtelee 2000$-5000$ välillä / match.

Me haluamme olla kuitenkin muuta kuin luxuspalvelu ja siksi hintamme ovat kohtuulliset. Haluamme olla varteenotettava kilpailija jo tarjolla oleville treffipalveluille.

Mitä matchmaker tekee?

Matchmaker toimii ihmisten yhdistäjänä. Hän esittelee toisilleen sopivat ihmiset, joilla on sama arvomaailma, samat (tai ainakin osittain samat) mielenkiinnon kohteet ja samanlaiset toiveet tulevaisuuden suhteen.
Palvelun idea on, että joku tutustuu ihmiseen jo ennen sinua; Hän ottaa selvää ihmisestä ja tämän ajatusmaailmasta. Näin ollen ns. esityö on jo tehty. Koska asiakkaitamme yhdistää aito halu kohdata mielenkiintoinen ihminen, niin tutustuminen ja tapaaminen on helpompaa.

Match by K:n yksi tärkeä arvo on kohtaaminen. Toisesta ei kannata tehdä johtopäätöksiä pelkän kuvan tai kirjoittelun perusteella. Kasvotusten on myös helpompi sanoa, herättääkö toinen itsessä toivotunlaisia tunteita.

Lue myös: Tällaisia treffikumppaneita Match by K hakee juuri nyt!

pariskunta_kahvilla.jpg

Kenelle Match by K:n kaltainen palvelu sopii?

Kaikki asiakkaamme ovat valmiita kohtamaan itselle sopivan ihmisen treffeillä. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että parisuhteen pitäisi syntyä heti! Tutustuminen alkaa ensimmäisestä tapaamisesta, jonka perusteella voi vasta sanoa, syntyykö tarvittava kipinä ja jatkuuko tapailu. Haluamme kuitenkin yhdistää ihmisiä, joille parisuhde on tärkeä arvo elämässä ja esimerkiksi puhtaasti seksiseuraa etsiville on jo useita muita palveluita käytössä. Palvelumme sopii hyvin myös heille, jotka eivät koe nettideittipalveluiden käyttämistä omakseen.
Parisuhteesta ääneen puhuminen pelottaa monia, mutta on kuitenkin tärkeää olla toisen kanssa samoilla linjoilla siitä mitä ollaan etsimässä, jolloin toinen ei koe tulleensa harhaanjohdetuksi.

Haluamme myös tarjota vaihtoehdon perinteisille nettideittipalveluille, joissa pelkästään treffeille pääseminen on usein haastavaa ja kommunikaatio, sekä aloite keskuiteluihin jää helposti yksipuoliseksi. Treffipalveluissa sekoittuvat yleensä ne, jotka eivät tiedä mitä haluavat ja ne, jotka tietävä. Tämän lisäksi mukana on vielä oman markkina-arvon testaajat, jotka eivät alun perinkään halua edetä keskustelussa.

Millä perusteella matchaamme parit?

Nettideittipalveluissa ja -sovelluksissa päätös kumppanin sopivuudesta tehdään 99,9% ulkonäköön perustuen. Me haluamme tarjota palvelun, jossa ulkonäkö ei ole tärkein kriteeri kumppania valitessa. Usein olemme todella kangistuneita omiin ajatusmalleihimme ja se on yleensä syy myös sille, miksi emme löydä sopivaa ihmistä elämäämme. Ajattelemme joko liian ahdasmielisesti tai etsimme kerta kaikkiaan vääränlaisia ihmisiä. Meidän tehtävämme on katsoa ihmisiä pintaa syvemmälle ja kaikki tähtää siihen, että asiakkaamme tapaavat mielenkiintoisia ihmisiä.

Matchaamme parit arvojen (arvo = mille asioille haluat antaa elämässäsi aikaa?), mielenkiinnon kohteiden ja tulevaisuuden toiveiden mukaan. Useimmat asiakkaamme ovat kiinnostuteet esimerkiksi urheilusta ja matkustelusta.

Lue myös: Ensitreffien kielletyt lauseet

Entä se treffikumppanin ulkonäkö?

Jos ulkonäkö on sinulle tärkein kriteeri kumppania valitessa ei tämä palvelu välttämättä sovi sinulle. Ulkonäöllä saa toki olla väliä, mutta on tärkeää katsoa itseäänkin kriittisesti ja miettiä, mitä MINÄ pystyn tarjoamaan toiselle ihmiselle? Elänkö vain pilvilinnoissa odottaen sitä täydellistä kumppania kilometrin pituisen vaatimuslistan kanssa? Olenko itse suurin syy siihen, että en ole löytänyt parisuhdetta? Näitä asioita on hyvä pohtia, koska se auttaa hahmottamaan paremmin sitä mitä haluaa itseltään ja parisuhteeltaan.


kainalossa.jpg

Testi:
Kysy itseltäsi: Mikä sinussa saa yleensä toisen ihmisen ihastumaan sinuun? Mitä haluaisit itse, että sinusta huomataan ensimmäiseksi? Vastauksista näihin kysymyksiin löytyy todellinen viisaus joka kertoo millainen suhde sinulla on itseesi!

Meissä jokaisessa on hyviä ja huonoja puolia. Haluamme Match by K:ssa muistuttaa asiakkaitamme, että hyvä parisuhde löytyy silloin kun sinä itse olet siihen valmis: Voit hyvin itsesi kanssa, olet avoin, utelias ja valmis antamaan elämälle mahdollisuuden. Silloin sinulla on mahdollisuus löytää ihminen, joka arvostaa ja rakastaa sinua sellaisena kuin olet, myös virheinesi. Pitkä parisuhde syntyy kumppanuudesta ja samoista arvoista.

Ei ole palvelua, josta täydellisen kumppanin voi tilata postitettuna ovelle. Me Match by K:ssa haluamme, etteivät asiakkaamme ajattele tämän tavan olevan “viimeinen oljenkorsi” vaan yksi tapa ottaa askel kohti rakkauden löytymistä. Emme voi koskaan luvata 100% asiakkaallemme, että hän löytää kauttamme parisuhteen, koska kemian syntymistä ei voi kukaan ennustaa. Tuollainen lupaus olisi väärin asiakkaitamme kohtaan. Sopivan kumppanin löytyminen on usein kiinni omista odotuksista ja siitä mitä asioita pitää tärkeimpänä treffikumppanissa. Ihmiseen, joka arvostaa muita ja itseään on helppo ihastua. Ja kun tämän lisäksi ihmisestä säteilee positiivinen energia ja itsekunnioitus ei häneen voi olla kertakaikkiaan rakastumatta!

Kaipaatko apua oman itsetunnon kohottamisessa ja epävarmuuksien poistamisessa? Älä epäröi ottaa yhteyttä Match by K:n omaan koutsiin, Jonnaan (jonna.lehtosaari(a)gmail.com). Hän tarjoaa sinulle sopivat työkalut oman minäkuvan muuttamiseen. Jonnalla on vuosien kokemus aiheesta ja hänen avullaan moni asiakkaamme on päässyt omista epävarmuuksistaan

Oletko jo jättänyt pre-matchin kotisivuillamme? Sen avulla selvität helposti, onko meillä juuri sinun toiveisiisi vastaavaa treffikumppania tarjolla! Saat vastauksen sähköpostiisi 24h sisällä (ma-pe)! Tee pre-match TÄÄLLÄ!