"Näissä tilanteissa kaipaan parisuhdetta!"

Pitkässä parisuhteessa kumppania alkaa helposti pitää itsestäänselvyytenä. Kun parisuhde loppuu ja elämä jatkuu sinkkuna saattaa elämässä tulla tilanteita, joissa huomaa parisuhteen hyvät puolet. Toki toisille sinkkuelämä maistuu oikein hyvin ja ystävät tai muut itselle tärkeät henkilöt voivat olla apuna silloin, kun yksin ei pärjää. Kaikki me kuitenkin tarvitsemme toista ihmistä, oli se sitten oma elämänkumppani tai joku muu.

treffit.jpg


Kysyimme asiakkailtamme, millaisia asioita parisuhteesta he kaipaavat. Ja toden totta - näitä juttuja ei välttämättä tule ajatelleeksi. Joskus elämässä tulee yllättäviäkin tilanteita, jolloin kumppanille on tilausta.

1. Yksin ja flunssan kourissa

“On kamalaa olla sinkku ja kipeänä! Makaat kotona puoli kuolleena, eikä välttämättä kukaan voi tulla seuraksi, saati hakisi Buranaa apteekista. Jos on päästävä lääkäriin, niin näin autottomana on tietysti mentävä julkisilla tai taksilla. Siksi mies jolla olisi auto helpottaisi kovasti elämää. Tietysti sitten vastavuoroisesti auttaisin häntä hänen ollessaan kipeänä.”

flunssa.jpg2. Koiranomistajan haasteet

“Minulla on koira ja koiran lenkittäminen on tietysti osa joka päiväistä elämää. Joskus kiidän kotiin töistä pää kolmantena jalkana, ettei koiran tarvitse odottaa enempää. En etsi mitään koiran hoitajaa itselleni, mutta kyllähän se auttaisi, jos toinen tykkäisi ulkoilla koiran kanssa ja veisi sitä välillä lenkille itseni ollessa töissä.”

3. Minä + avec

“Kaveriporukassani ei pahemmin ole muita sinkkuja ja tämän huomaa illan vietoissa, joissa olen yleensä ainoa ilman aveccia. Kaverini meni naimisiin viime kesänä ja sen lisäksi, että juhlin rakkautta ilman omaa rakasta, niin yksin juhliin meneminen oli rankkaa. Silti toivon, että vielä joku päivä minunkin häitäni juhlitaan, enkä ikuisesti ole se “sinkkukaveri”. “


hääjuhla.jpg

4. Matkalle oman rakkaan kanssa

“Tulevan kumppanini täytyy pitää matkustelusta! Haluan matkustaa aina kun vain saan lomaa ja uusien paikkojen kokeminen on hienointa ajanvietettä. Toki saan välillä matkaseuraa kavereista, mutta kyllä se maailman kokeminen jonkun itselle rakkaan ihmisen kanssa olisi tällä hetkellä parasta mitä voin ajatella! “

5. Illallisseuraa

“Tykkään ihan älyttömästi laittaa ruokaa ja leipoa, mutta ongelma on se, ettei yksin jaksa syödä monta päivää putkeen samaa ruokaa. Voisin helposti kokata kymmenelle hengelle! Tykkään muutenkin häärätä keittiössä ja miestä odottaisi töistä tullessa vaikka sämpylät ja lohikeitto. Osoitan rakkauttani laittamalla ruokaa.”

Missä tilanteissa sinä kaipaat erityisesti parisuhdetta?

Match by K on henkilökohtainen deittipalvelu, jonka tarkoitus on yhdistää treffeille kaksi samanhenkistä ihmistä. Meille on tärkeää, että treffeillä löytyy yhteisiä puheenaiheita ja parilla on samanlainen ajatus tulevaisuudesta. Jätä pre-match kotisivuillamme, niin saat tietää onko palvelussamme juuri sinun kriteereihisi sopivia sinkkuja!