Tällaisia treffikumppaneita Match by K hakee juuri nyt!

Asiakasmäärämme lisääntyy jatkuvasti ja meille on tietenkin tärkeintä löytää asiakkaillemme sopivia ja heidän kriteereihinsä osuvia treffikumppaneita. Painotamme miettimään sitä millaisia piirteitä toisessa haluaisi olevan; Millaiset ominaisuudet ihmisessä vetoavat juuri sinuun ja tekisivät sinut onnelliseksi? Kun nämä asiat ovat kirkkaina mielessä tietää helpommin, kun se itselle sopiva henkilö osuu kohdalle.

Kannattaa myös olla liikkeellä pieni pilke silmäkulmassa, koska hampaat irvessä treffailustakin voi tulla enemmän ahdistava kokemus. Vaikka meidän tarkoituksemme Match by K:ssa onkin toimia Amorin apulaisena, niin ajatellemme silti, että tärkeintä on aluksi päästä treffeille asti! Vasta kasvotusten tavattaessa on helpompi tietää, onko välillä sitä kuuluisaa kemiaa vai jääkö juttu vain kaverilliselle rupatteluasteelle. Meidän palvelumme etuna onkin juuri se, että treffit pyritään lyömään heti lukkoon, eli “kirjoitteluvaihe” jää kokonaan välistä pois. Pelkän tekstin perusteella muodostamme helposti ihmisestä vääriä olettamuksia ja mitä pidemmälle näkeminen siirtyy, niin sitä epätodennäköisemmin treffejä koskaan tulee.

treffit.jpg

Millaisia ihmisiä sitten etsimme?

Kokosimme tähän alle sellaisia kriteereitä, joilla asiakkaamme juuri nyt etsivät treffikumppaneita. Ehkä tunnistat kuvauksista itsesi tai jonkun ystäväsi, joka lähtisi mielellään tapaamaan uusia tuttavuuksia…? Kannattaa aivan ensimäisenä tehdä pre-match kotisivuilla, koska sen avulla saat tietää heti kuinka monta potentiaalista treffikumppania palvelussamme on sinulle juuri tällä hetkellä. Tässä listassa ei missään nimessä ole kaikki kriteerit, koska asiakasmäärämme kasvaa jatkuvasti.

Pääset täyttämään pre-matchin TÄSTÄ linkistä!

Tällaisia miehiä etsimme juuri nyt

 • 38-45 vuotias sanavalmis mies, jolle tärkeitä asioita ovat oikeudenmukaisuus, ajatusten vaihto, matkustelu , hyvä ruoka ja erilaiset tapahtumat. (Uusimaa)

 • 38-45 vuotias liikunnallinen mies, joka pitää eläimistä ja luonnosta. Tämä mies on reipas ja aikaansaava ja hänellä on hymy herkässä. Ei haittaa, mikäli mies ei olisi kovin pitkä. (Uusimaa)

 • 35-40 vuotias tavoitteellinen ja rauhallinen mies, jolle tärkeää parisuhteessa on myös itsenäisyys ja omat harrastukset. Liikunnallisuudesta plussaa! (Uusimaa)

 • 35-42 vuotias aktiivinen mies aktiiviselle naiselle! Pidät enemmän maaseudusta, kun keskustan vilskeestä ja arvostat luontoa ja eläimiä. (Varsinais-Suomi, Uusimaa)

 • 33-40 vuotias mies, joka pitää sarkastisesta huumorista ja jolla on luonnetta! Haaveilee perheestä ja pitää monipuolisesta liikunnasta. (Uusimaa)

 • 33-38 vuotias pitkä ja raamikas mies, joka arvostaa eteenpäin menevää asennetta, mutta osaa ottaa myös rennosti. Arvostaa niin fyysistä- kuin henkistä hyvinvointia ja pitää syvällisistäkin keskusteluista. (Uusimaa tai Pirkanmaa)


treffit_ulkona.jpg

Tälllaisia naisia etsimme juuri nyt

 • 38-45 vuotias pienikokoinen nainen, joka viihtyy mieluummin kotona kuin menossa. Arvostaa läheisyyttä, kumppanuutta ja keskustelua. Ei mielellään pieniä lapsia. (Uusimaa)

 • 32-38 vuotias menevä nainen, jolle lapset aikaisemmasta suhteesta eivät ole ongelma. Arvostaa koulutusta ja eteenpäin menevää asennetta elämässä. (Uusimaa)

 • 30-38 vuotias maanläheinen nainen, joka haluaisi perheen. Pitää musiikista, matkustelusta ja mustasta huumorista. (Uusimaa ja Varsinais-Suomi)

 • 28-35 vuotias iloinen ja rempseä nainen, jolle on tärkeää avoimuus ja oikeudenmukaisuus. Haluaa perheen ja ymmärtää yrittäjän elämää. (Uusimaa)

 • 28-35 vuotias matkustelua rakastava nainen, jolla on hymy herkässä. Pitää kaikenlaisesta kulttuurista, keskusteluista ja innostuu uusista asioista. Haluaa perheen.

Löysitkö itsesi tai tuttusi kuvauksesta? Hienoa!

Vielä muutama vaihe ennen treffejä! Jätä kotisivuillamme pre-match, niin tarkistamme kuinka monta sopivaa matchia sopii kriteereihisi juuri tällä hetkellä! Sen jälkeen voimme vaihtaa vielä ajatuksia verkkotapaamisessa, koska meille on tärkeää varmistua, että jokainen asiakkaamme on se mitä kertoo olevansa. Tämän jälkeen oletkin valmis treffeille!

Pääset täyttämään pre-matchin TÄSTÄ linkistä!

Tämä voi olla tilaisuutesi päästä pitkästä aikaa treffeille ihmisen kanssa, jonka kanssa jaat samat arvot ja mielenkiinnon kohteet! Älä siis aikaile vaan tee pre-match. Tälläkin hetkellä joku odottaa juuri sinun kohtaamistasi….