Kuinka voit houkutella rakkautta elämääsi juuri nyt?

Tuntuuko sinusta koskaan, että kaikki ympärilläsi rakastuvat ja löytävät elämänsä kumppanin? Ehkä näet joka paikassa pareja käsi kädessä onnellisena ja se saa ajatuksissasi heräämään aina saman kysymyksen; Missä on vika, kun en kohtaa sitä oikeaa ihmistä..? Miksi minä olen aina yksin, vaikka haluaisin niin kovasti rakastua?

matchbyk.jpg

Mitä oikeasti vedät puoleesi?

Vaikka emme välttämättä ymmärrä tai ole valmiita uskomaan sitä, niin me olemme magneetteja ja todellisuutemme muotoutuu ajatuksiemme kaltaiseksi. Tämä tarkoittaa sitä, että usein vedämme sellaisia asioita puoleemme, kuin mitä itse olemme. Olet ehkä kuullut sanonnan “rahaa tulee rahan luokse”. Tällä tarkoitetaan sitä, että jo valmiiksi vauraat ihmiset tuntuvat saavan onnen potkuja muita herkemmin. Mutta onko kyse vain onnesta..? Vai ovatko he vain vastaanottavaisempia uusille mahdollisuuksille?
Vetovoima pätee myös rakkauteen, koska rakkaus hakeutuu sinne, missä sitä on jo valmiiksi. Siksi on todella tärkeää oppia ensin tuntemaan itsensä ja etenkin oppia rakastamaan itseään. Tasapainoinen ja toimiva parisuhde onnistuu vain, jos sen muodostavat kaksi ihmistä, joilla on hyvä olla itsensä kanssa. Ihmiseen, joka säteilee arvostusta itseään kohtaan on helpompi ihastua ja nähdä hänen potentiaalinsa myös mahdollisena elämänkumppanina.

Ota esille paperia ja kynä ja kirjoita ylös 20 syytä miksi sinuun kannattaa rakastua. Jos syiden keksiminen on hankalaa, niin kannattaa aloittaa itsensä arvostuksen harjoitteleminen. Se on todella palkitsevaa, koska jo pelkästään oma onnellisuutesi tuplaantuu nopeasti.

Mitä asioita kohtaan tunnet rakkautta?

Meillä kaikilla on varmasti edes muutama asia, joita kohtaan tunnemme lämpimiä tunteita. Vaikka et olisi parisuhteessa, niin sinulla voi silti olla asioita elämässäsi, jotka saavat sinulle hyvän olon tunteen. Se, että näytämme elämässä rakkautta on todella tärkeää, koska se laittaa meidät otolliselle taajuudelle myös sielunkumppania etsittäessä. Usein oma mieli keskittyy vain puutteeseen, jolloin ajatuksiin tulee pettymys, epätoivo ja katkeruus. Puhumme myös usein asioista ääneen ja silloin apea mieliala leviää myös muihin ihmisiin.
Epätoivon ja katkeruuden tunteet ovat valitettavasti usein tiellä rakkauden löytymisessä. Useimmilla meillä on haasteita elämässä, jotka saavat helposti mielemme kallistumaan negatiiviseen ajatteluun. Tämä on kuitenkin asia, jota halutessaan voi työstää ja muuttaa. Hakeudu tilanteisiin, jossa sinulla on hyvä olo ja tee asioita, joista saat mielihyvän tunnetta. Anna rakkautta aina kun sinulla on siihen mahdollisuus!


koiranpentu.jpg

Kaikki lähtee ajatuksesta

Usein me ihmiset ajattelemme, että asiat sattuvat vahingossa. Ajattelemme, ettemme voi vaikuttaa siihen löydämmekö parisuhteen, saammeko hakemamme työpaikan tai tuleeko esimerkiksi koskaan myyntiin juuri se talo, josta olemme unelmoineet. Entäpä jos voisitkin houkutella rakkautta elämääsi ja vielä melko nopeasti ja helposti?
Ala vetää rakkautta puoleesi! Kohtele itseäsi hyvin ja arvostavasti, äläkä keskity omiin puutteisiisi tai niihin asioihin, jotka ovat menneisyydessäsi menneet huonosti. Älä anna menneisyyden tapahtumien olla esteenä tulevaisuudellesi. Älä odota, että joku tulee ja vetää sinut ylös suosta.

On myös tärkeää päästää irti pakonomaisesta ajattelusta löytää joku nopeasti. Älä piinaa itseäsi jatkuvasti miettimällä, miksi minä en löydä ketään, vaan hyväksy se, että rakkaus tulee kun annamme sille mahdollisuuden tulla. Huolimatta siitä kuinka kauan olet ollut yksin tai kuinka vähän olisit seurustellut elämässäsi voit löytää uuden kumppanisi vaikka huomenna. Vaatii todellista rohkeutta päästää vanhoista uskomuksista ja kääntää kasvot menosuuntaan. Sinussa on se rohkeus!


Apua “sen oikean” löytämiseen?

Meidän tärkein tehtävämme on auttaa ihmisiä parisuhteen löytymisessä ja autamme mielellämme myös sinua. Palvelumme käyttäminen ei silti estä pitämästä kaikkia ovia avoinna, eikä sitä kannata pitää viimeisenä oljenkortena. On kuitenkin totta, että harvoin ketään tullaan kotoa hakemaan, joten oma aktiivisuus on välttämätöntä. Ehkä olet ottamassa juuri askeleen oikeaan suuntaan…?
Meistä voi olla apua etenkin jos tunnet, että pettymys ja tappiomieliala ei päästä ajatuksissasi otettaan. Monet asiakkaamme ovat kokeneet, että keskusteluistamme ja neuvoistamme on ollut heidän elämässään iso hyöty. Katsomme aina parisuhteen etsimistä etäämmältä kuin asiakkaamme, jolloin pystymme antamaan asiakkaillemme neuvoja ilman suurta tunnelatausta. Haluamme aidosti auttaa sinua ja yksinäisyyden vähentäminen on kaikista tärkein missiomme!

Aloita matka tekemällä kotisivuillamme pre-match. Käymme henkilökohtaisesti läpi joka ikisen pre-matchin ja tarkistamme, onko palvelussamme juuri sinulle sopivia kumppaniehdokkaita. Saat pre-matchista vastauksen sähköpostiisi 24h sisällä. Tämä ensimäinen askel kannattaa todella ottaa, koska voit olla treffeillä tulevan rakkautesi kanssa nopeammin kuin uskotkaan!